Renkaan paikkaus

Pyrimme palvelemaan rengasasioissa ja paikkauksissa tarpeen mukaan myös viikonloppuisin ja ”virka-aikojen” ulkopuolella.

Tulemme tarvittaessa myös paikanpäälle vaihtamaan renkaan.

VOIDAANKO KAIKKI PUHJENNEET RENKAAT KORJATA?

Kaikkia puhjenneita renkaita ei voida korjata. Siksi on erittäin tärkeää, että asiantuntija tarkastaa renkaan.

Jos rengasrikko on kulutuspinnassa, se voidaan korjata, kunhan asiantuntija ei löydä sisäistä vauriota. Jos rengasrikko on renkaan olka-alueella tai sivuseinässä, sitä ei voida paikata.

Jos rengasta ei voida korjata, on se vaihdettava uuteen, tai vaihtoehtoisesti katsotaan tilalle käytetty, jotta saat matkasi jatkumaan.

Renkaan paikkaus alkaen 35 €

Renkaan paikkaus

Teemme renkaan paikkauksia ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitetulla paikkausmenetelmällä, jolla saadaan renkaaseen pysyvä ja kestävä paikka.

Rengas täytyy irrottaa autosta ja/tai vanteelta, jotta sen kunto voidaan tarkistaa ja nähdä vaurion laajuus. Renkaan kulutuspinnassa oleva reikä, joka on läpimitaltaan max 6 mm voidaan paikata.Paikkauksen jälkeen rengas asennetaan takaisin vanteelle ja tasapainotetaan. Lopuksi rengas asennetaan takaisin autoosi.

Onko rengas korjauksen jälkeen yhtä kestävä kuin ennen vauriota?

Tämä vaihtelee toki sen mukaan, millainen vaurio on ollut kyseessä. Mikäli rengas on puhjennut esimerkiksi naulan tai muun terävän esineen takia, niin rengas voidaan korjata täysin entisen veroiseksi. Puhjennut rengas ei siis edellytä aina rengaskaupoille lähtemistä, vaan on edullisempaa ja ympäristöystävällisempää korjata vanha kuntoon.

Renkaan korjauksen jälkeen voit käyttää rengasta täysin normaaliin tapaan, sillä se on taas yhtä kestävä kuin autosi kolme muutakin rengasta.